Ο Κοσέρ Αβραάμoglou στο American Jewish Committee....

2013-06-04 17:49

Διέσυρε και υποτίμησε την Ελλάδα και την ιστορία της, με την ομιλία του στο American Jewish Committee, στην Ουάσισγκτον, στις 3 Ιουνίου. 



Να τον χαίρονται, ο ελληνικός λαός και η κυβέρνησή του .Διέσυρε και υποτίμησε την Ελλάδα και την ιστορία της, με την ομιλία του στο American Jewish Committee, στην Ουάσισγκτον, στις 3 Ιουνίου. 

Να τον χαίρονται, ο ελληνικός λαός και η κυβέρνησή του .

Ο ξενόδουλος νεο-ραγιάς υπουργός Εξωτερικών Αβρααμόπουλος, αποδέχτηκε και ''επικύρωσε'' την διαπίστωση Νετανιάχου ότι ''Ισραήλ και Ελλάδα είναι τα θεμέλια του δυτικού πολιτισμού'', ξαναγράφοντας την ιστορία. 

Ετυτυχώς γιά όλους μας, ο... 
'Ελληνας υπουργός δεν είπε ότι ο 'Όμηρος, ο Αριστοτέλης, ο Σωκράτης και λοιποί, ήσαν Εβραίοι, ούτε πως τον Παρθενώνα ή το θέατρο της Επιδαύρου, τα δημιούργησαν Εβραίοι. 

Καταλάβατε, την ''σπουδαιότητα'' των ''χρήσιμων ναι-ναι-κων'', υπουργών και μη, αποδεκτών -αδιαμαρτύρητα- τέτοιων ανιστόρητων τοποθετήσεων, που έχουν ξεκάθαρο στόχο; Καταλάβατε και που οδηγεί -εκτός των άλλων- η ξαφνική, αλλά στενή ''ελληνοϊσραηλινή φιλία''; Κατά τα υπόλοιπα, μας φταίει η... κοσέρ Ρεπούση.

Καταχειροκροτούμενος από τους συνέδρους, ο κ. Αβρααμόπουλος ανέφερε ότι «η άνοδος του αντισημιτισμού στην Ευρώπη αποτελεί προσβολή για τον πολιτισμό» και ότι «η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει ποτέ το μίσος να αναπτυχθεί και να εξαπλωθεί» και υπενθύμισε ότι τον περασμένο Μάρτιο, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, έκανε μια ιστορική ομιλία στη Θεσσαλονίκη, στη μεγαλύτερη Συναγωγή στην Ελλάδα.


(Ολόκληρη η ομιλία του στο www.kalami.net)

  Kι άλλη ''ξεφτίλα'' γιά Ελλάδα και τον γραφικό υπουργό των Eξωτερικών της.


Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρρυ, συναντήθηκε -στο Στέητ Ντηπάρτμεντ- με τους τρεις υπουργούς Eξωτερικών που συμμετείχαν, ως ομιλητές, στο συνέδριο (2-4 Ιουνίου) του American Jewish Committee, στην Ουάσιγκτον. 

Τον τέταρτο, που συμμετείχε και μίλησε, αυτόν της Ελλάδας, τον κ. Δ. Αβραμόπουλο, ούτε καν τον προσκάλεσε στο Στέητ Ντηπάρτμεντ.