ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

2013-06-03 18:37

ΠΕΡΙ ΚΑΘΟΔΟΥ ΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΩΝ - ΘΕΩΡΙΑ ΑΦΡΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ

Η πρόοδος των επιστημών *, όπως είναι γνωστό, έγινε από ανήσυχα και φιλέρευνα ανθρώπινα πνεύματα, που δεν εδέχοντο ως αλήθεια ακόμη και τις πλέον οφθαλμοφανείς αξίες. Έτσι οι Έλληνες στην προσπάθειά τους για πνευματική ικανοποίηση, ανακάλυψαν τους όρους Θεώρημα, Αξίωμα, Πόρισμα, που έως σήμερα είναι καθιερωμένοι στη πορεία των επιστημών και οι οποίες μέσα από αυτό το τρίπτυχο εξελίχθηκαν.

 Για να ξεκινήσουν την επιστημονική έρευνα, στηρίχθηκαν σε περιορισμένα Αξιώματα * *, φιλοσοφώντας διατύπωναν τη Θεωρία *** για να καταλήξουν μετά την έρευνα στο Πόρισμα ****. Αυτή είναι και η μοναδική οδός που εξέλιξε τις επιστήμες. [Σύμφωνα με το Μέγα Λεξικό όλης της Ελληνικής γλώσσης Δ. Δημητράκου: * Επιστήμη = 1) Πλήρης και ακριβής γνώσις φαινομένου ή θέματος τινός 2) Σύνολο συστηματικών γνώσεων αναγομένων εις κύκλον τινά φαινομένων, υπαγμένων υπό γενικούς νόμους, ως και η μεθοδική έρευνα των φαινομένων τούτων ** Αξίωμα = αυταπόδεικτος αρχή μη χρήζουσα αποδείξεως ** * Θεωρία = Επί πνευματικής και θεωρητικής ενέργειας σκέψης, εξέτασης, φιλοσοφική ή επιστημονική έρευνα, γνώσις. **** Πόρισμα = Εν γενικοτάτη σημασία παν ότι εξάγει, πορίζεται τις εκ της μελέτης ερεύνης ζητήματός τινός.]

Υπάρχουν όμως σήμερα ορισμένοι «επιστήμονες» που διατυπώνουν θεωρίες τις οποίες στη συνέχεια μη δυνάμενοι να αποδείξουν, λαμβάνουν ως αξιώματα, πράγμα άκρως αντιεπιστημονικό. Ενοχλούμενοι δε με την πνευματική δυναμικότητα των Ελλήνων σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουν εκδώσει κατά καιρούς διάφορες θεωρίες περί μίας δήθεν κοινής (μη Ελληνικής) καταγωγής όλων των λαών του κόσμου (θεωρίες Ινδοευρωπαίων, Ινδογερμανών κλπ) με σκοπό να μας πείσουν είτε ότι δεν είμαστε γηγενείς και ότι είμαστε άποικοι αυτού του χώρου (θεωρίες Προελλήνων, καθόδου Δωριέων κλπ) είτε ότι καταγόμαστε από ένα άλλο λαό στον οποίο οφείλουμε τα πάντα (θεωρία Αφροκεντρισμού).

Δι 'αυτού του τρόπου πιστεύουν είτε ότι θα μειώσουν την αξία που δίνει στη φυλή μας η παγκόσμια διανόηση είτε ότι θα οικειοποιηθούν τα επιτεύγματα της φυλής μας. Ενοχλούνται που προσωπικότητες σαν τον διάσημο Γερμανό ποιητή και δραματικό συγγραφέα Ι. Σίλλερ εξέφρασαν το θαυμασμό τους για μας όπως: «... Έλληνα, όπου κι αν γυρίσω την σκέψη μου, όπου κι αν στρέψω την ψυχή μου, μπροστά μου σε βρίσκω ... Τέχνη λαχταρώ, ποίηση, θέατρο, αρχιτεκτονική, επιστήμη, μαθηματικά, φιλοσοφία, ιατρική Δημοκρατία ..., ισονομία, ισοπολιτεία αναζητώ, εσύ μπροστά μου, μπροστάρης κι αξεπέραστος ». («Τα Ελληνικά» τουWalter Savage Landor) και αλλού «Μισώ τους Έλληνες που δεν άφησαν τίποτε να ανακαλύψουμε εμείς».

Αν ερευνήσουμε για παράδειγμα τη Θεωρία των Ινδοευρωπαίων θα διαπιστώσουμε ότι αυτή πρωτοεκφράστηκε το 1786 από τον Άγγλο ανατολιστή Γουίλιαμ Τζόουνς, γι 'αυτό και δεν υπάρχει γραπτός ο όρος σε κείμενο προγενέστερης ηλικίας.

Από τότε μέχρι σήμερα:

α. Δεν ανακαλύφθηκε ούτε μία πόλη αυτής της πολυπληθούς φυλής.

β. Δεν ευρέθη ούτε ένα σκελετικό εύρημα που ανθρωπολογικά μελετημένο να είναι πρότυπο ή τύπος ινδοευρωπαίου.

γ. Κανείς αρχαίος γεωγράφος (Στράβων, Πολύβιος, Αρριανός κλπ) δεν αναφέρει την ύπαρξη τέτοιας πολυπληθούς φυλής και τέλος

δ. όπως προαναφέρθηκε, δε βρέθηκε κανένα αρχαίο βιβλίο στο οποίο να αναφέρεται η ύπαρξη της, φανταστικής κατά τα άλλα, φυλής αυτής.

 Άκρως αντιεπιστημονική λοιπόν αυτή η θεωρία που δυστυχώς ακόμη και σήμερα επιβιώνει, 214 χρόνια μετά την επινόησή της, παρά τις αντιρρήσεις των πλέον έγκριτων επιστημόνων: «Πρέπει να ξεκαθαρίσει το μνημονικό μας από όλη τη σαβούρα της Ινδοευρωπαϊκής θεωρίας, που επέβαλε στη Μεσογειακή Μυθολογία και Προϊστορία μία γένεση αναγόμενη στις μεταναστεύσεις Αρίων και που κοιτίδα τους ήταν τάχα τα οροπέδια της Κεντρικής Ασίας αγνοώντας τη Μυθολογία και ιστορία των αυτοχθόνων Ελλήνων» Βίκτωρ Μπερνάρ (1866-1932) {Γάλλος αρχαιολόγος, φιλόλογος και καθηγητής της Ecole Normale Superieure "Προέλευση Αρκαδικών Μύθων λατρείας" 1894}.

Αλλά τα ψεύδη δε σταμάτησαν εδώ. 27 χρόνια μετά από αυτή τη θεωρία, το 1813, από έναν άλλο Άγγλο ανατολιστή τον Thomas Young, διατυπώθηκε η Θεωρία της «Ινδοευρωπαϊκής ομογλωσσίας» με την οποία έγινε προσπάθεια να πείσει ότι όλες οι γλώσσες προήλθαν από μία πρωτογλώσσα, την Ινδοευρωπαϊκή, γιατί όπως παρατήρησε υπήρχαν λέξεις κοινές σε όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες όπως πχ. Η λέξη πατήρ (πατέρας) Λατινικά pater, γαλλικά Pere, ο πατέρας αγγλικά, γερμανικά Vater.

Το 1816 ο ιδρυτής της «συγκριτικής γλωσσολογίας» Γερμανός Franz Bopp απέδειξε τη γενετική σχέση των γλωσσών αυτών (ελληνικά, λατινικά, ινδικά, αγγλικά, γερμανικά, σλαβικά, αρμενικά κλπ). Έτσι καθιερώθηκε διεθνώς ο όρος «Ινδοευρωπαϊκή ομογλωσσία» ενώ οι Γερμανοί για καθαρά σοβινιστικούς όρους την καθιερώνουν ως «Ινδογερμανική» (Indogermaniscm).

Η στοιχειώδης λογική λέει όμως ότι για να συγκρίνεις δύο, τρεις, πέντε λέξεις, πρέπει αυτές να είναι ισόχρονες δηλ. να έχουν εντοπιστεί σε γραπτά κείμενα ίδιας ηλικίας, διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος του λάθους η μία λέξη να προέρχεται από την άλλη. Είναι περίεργο αυτό το τόσο απλό δεδομένο να μη λαμβάνεται υπ 'όψιν.

Ο Λατίνος Κικέρων είπε: «Οι Λατίνοι λαός αγροτικός ξεκίνησαν με 250 λέξεις αντλώντας με το τσουβάλι λεξιλόγιο από την Ελληνική» (Πλουτάρχου Βίοι Παράλληλοι), ενώ ο διάσημος Γάλλος Γλωσσολόγος MEILLET είπε «μόνο τον καιρό του Αυτοκράτορος Αυγούστου, διολίσθησαν από τα Ελληνικά στα Λατινικά 10,000 λέξεις ».

Γιατί όμως βγήκαν αυτές οι θεωρίες?

Η εξήγηση είναι απλή. Με τους Άραβες, αλλά και μετά τον Μεσαίωνα που ήλθε η Αναγέννηση, επανανακαλύφθηκε και διαδόθηκε σε όλη την γηραιά ήπειρο, το μεγαλείο και οι αξίες της Αρχαίας Ελλάδος. Την εποχή αυτή οι Άγγλοι ήταν η μεγάλη παγκόσμια ναυτική δύναμη. Κυριαρχούσε στην υδρόγειο αλλά δεν είχε παράδοση την οποία ήθελε να δημιουργήσει. Αισθανόταν όπως οι νεόπλουτοι ταπεινής καταγωγής, που θέλουν να παρουσιαστούν ως αριστοκράτες καταγόμενοι από ιστορικές οικογένειες. Επειδή όμως δεν είχαν καμία ιστορία έπρεπε να ξαναγράψουν μία νέα που ή να τους παρουσιάζει ότι έχουν μακρύ παρελθόν ή να μειώνει την ιστορία των πραγματικά ιστορικά μεγάλων λαών και μαζί με αυτό το αίσθημα μειονεξίας τους. Και ο μοναδικός λαός που ορθωνόταν μπροστά τους ως γίγας του πνεύματος, ήταν οι Έλληνες.

Το εγχείρημά τους φάνηκε εύκολο αν αναλογιστεί κανείς ότι την εποχή δημιουργίας των θεωριών αυτών, η Ελλάς, δημιουργός του παγκόσμιου πολιτισμού, ήταν υπόδουλη των Τούρκων και δεν υπήρχε πιθανότητα να έχουν σοβαρές αντιδράσεις. Με την θεωρία των Ινδοευρωπαίων κατάφερναν και τα δύο. Μείωναν την αξία των μοναδικών Ελλήνων και αυτοί ως καταγόμενοι από τους (φανταστικούς) Ινδοευρωπαίους αποκτούσαν ιστορική καταγωγή. Η προσπάθεια να πείσουν ότι η κάθοδος των Ελληνικών φύλων έγινε από βορρά και όχι από τα ορεινά, όπως πραγματικά συνέβη μετά τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνος, σκοντάφτει και σε πλειάδα ιστορικών συγγραφέων, αρχαίων και συγχρόνων, όπως του Αριστοτέλη που στα «Μετεωρολογικά» του (1 352α) αναφερόμενος στον παραπάνω κατακλυσμό, γράφει «... περί την Ελλάδα την αρχαία. Αύτη δ 'εστίν η περί την Δωδώνη και τον Αχελώον ... ώκουν γαρ οι Σελλοί ενταύθα και οι καλούμενοι τότε μεν Γραικοί, νύν δ' Έλληνες »και προσδιορίζει αυτή την περιοχή ο Αριστοτέλης γιατί όπως αποκάλυψε και ο Δ/ντής και εκδότης της εγκυκλοπαίδειας του ΗΛΙΟΥ, Ι . Δ.Πασσάς όλοι οι Ευρωπαίοι λαοί έχουν ελληνική προέλευση, καθόσον την εποχή κατά την οποία υποτίθεται ότι ήλθαν οι Ινδοευρωπαίοι στον Αιγαιακό χώρο «... ολόκληρος η βόρειος Ευρώπη, η πέραν του Δουνάβεως και εντεύθεν του κάτω Ρήνου και των Άλπεων, αλλά και η Ανατολή , μηδέ της Βορείου Περσίας και των Βορείων Ινδιών εξερουμένων, εκαλύπτοντο από παγετώνας και συνεπώς ήτο αδύνατον να ζήσουν και να αναπτυχθούν εκείθεν των περιοχών αυτών άνθρωποι ανεπτυγμένοι ως Άριοι ή Ινδοευρωπαίοι, οι οποίοι αργότερον κατήλθον εις τον χώρον του Αιγαίου δια να εκπολιτίσουν τους Έλληνας »( Η αληθινή προϊστορία σελ.92).

Δε θα αναφερθούν τα ρηθέντα μίας πλειάδος ξένων επιστημόνων που στηρίζουν την αλήθεια της αυτοχθονίας μας με τρόπο επιστημονικό. Απλά μεταφέρουμε όσα έγραψε ο Ι.Δ. Πασσάς στο παραπάνω βιβλίο του (σελ.93): «Συνεπώς και η θεωρία περί καθόδου Αρίων και Ινδοευρωπαίων και εξ αυτών των φανερών και αδιάσειστων δεδομένων καταφαίνεται, ότι είναι μύθος και κατασκεύασμα αμαθεστάτων νεωτέρων μυθοϊστοριογράφων και ανιστορήτων επιστημόνων ή επιτηδείων διαστρεβλωτών της ιστορίας, της αληθείας και πραγματικότητος της, αφού επαναλαμβάνομεν, ουδεμία παράδοσις ουδενός αρχαίου λαού, ομιλεί περί Ινδοευρωπαίων και καθόδου των εις τον χώρον του Αιγαίου ».

Την ίδια περίπου εποχή που γεννήθηκε αυτή η θεωρία, ο Γερμανός περιηγητής, ιστορικός, και δημοσιογράφος Ιάκωβος Φαλμεράϊερ (1790-1861 ), υποστήριξε ότι οι Έλληνες δεν έχουν καμία ανθρωπολογική ή άλλη σχέση με τους Αρχαίους Έλληνες αλλά ότι είναι απόγονοι Σλάβων που εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα τον 6ο μΧ αιώνα. Τις απόψεις του αντέκρουσαν με αδιάσειστες επιστημονικές αποδείξεις Έλληνες και ξένοι ερευνητές και σήμερα πλέον μόνο σε μη σοβαρά άτομα έχει απήχηση.

Η τελευταία όμως ανθελληνική Θεωρία-Δόγμα-Αξίωμα είναι εκείνη του Αφροκεντρισμού που επινόησε ο Εβραίος Μαρτίν Μπερνάλ το 1989, και είναι σίγουρο ότι θα την συναντήσει όποιος πάει να σπουδάσει στις ΗΠΑ και όχι μόνο.

Η θεωρία αυτήν ισχυρίζεται ότι η Αθηνά και ο Σωκράτης ήταν μαύροι, ότι ο πολιτισμός των Ελλήνων προήλθε από την Αφρική και ότι ο Αριστοτέλης έκλεψε τις θεωρίες του από τη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας. Ο αφελής συγγραφέας αγνοεί ότι η βιβλιοθήκη αυτή ιδρύθηκε μετά το θάνατο του Πανεπιστήμονος Αριστοτέλους. Τα σύνδρομα κατωτερότητας όμως κατατρέχουν και σήμερα κάποιους που θέλουν να λέγονται επιστήμονες.

Έτσι (όπως διαβάζουμε στην εφ. «Το Βήμα της Κυριακής» 30/5/99 άρθρο Ντίνου Σιώτη) στις 9 Μαΐου 99 στην 1η σελίδα της εφημερίδας «The New York Times» ο αρθρογράφος Νικόλας Wafe, αναφέρεται σε μία φυλή της Αφρικής τους Λέμπα η οποία κατάγεται από τους Εβραίους, έχει ίδια χρωμοσώματα με αυτούς και στων οποίων τις ιεροτελεστίες ασκούνται. Χρησιμοποιεί ως στοιχεία το βιβλίο «Μαύρη σπίθα, λευκή φωτιά» (Black Spark, White Fire) άλλου συγγραφέα του Ρίτσαρντ Πόου ο οποίος μέσα σε 80 κεφάλαια και ξεκινώντας από την Αφρική (νότιο άκρο της Ερυθράς Θάλασσας), καταλήγει στην Ελλάδα προσπαθώντας να αποδείξει ότι οι Αιγύπτιοι είναι μαύροι Αφρικανοί που έφθασαν στην Αθήνα πριν από 3000 ή 4000 χρόνια και από τους οποίους οι Έλληνες αντέγραψαν τα πάντα.

Ο μέχρι πρότινος δημοσιογράφος που θέλει να παρουσιαστεί ως εμβριθής μελετητής της Αρχαιότητος, παρουσιάζει τον Δαίδαλο να σπουδάζει τέχνες στην Αίγυπτο, τον Ερεχθέα (βασιλιάς των Αθηνών) Αιγύπτιο, (Σημ: Ερεχθεύς, ελληνικότατο που ετυμολογικά = ο από τα βάθη της γης ερχόμενος), τον Ηρόδοτο πατέρα όχι της Ιστορίας αλλά του ψεύδους, τον Οδυσσέα Φοίνικα (εννοεί πρόγονο των Εβραίων), την Οδύσσεια συνονθύλευμα παραμυθιών που κληρονόμησαν οι Έλληνες από τους Φοίνικες (θεωρία που ανήκει σε άλλον Γάλλο «επιστήμονα»).

 Κατά το ίδιο δημοσίευμα, χρησιμοποιείται ως στοιχείο και το βιβλίο «Κλεμμένη Κληρονομιά» (εκδ 1954) του καθηγητή Κλασσικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Α & Μ του Άρκανσο, Τζορτζ Τζέιμς και το βιβλίο «Τα Αρχαία Μυστήρια και η σύγχρονη Μασονία» (1909) του ψευδοσυγγραφέα Τσαρλς Βέιλ, στα οποία αναγράφεται ότι όλοι οι μορφωμένοι αρχαίοι μας έκλεψαν γνώσεις και μυστηριακές τελετές από τους Αιγυπτίους. Αγνοούν οι αφελείς ότι ο Θαλής ο Μιλήσιος πχ δε διδάχθηκε αλλά δίδαξε τριγωνομετρία στους Αιγυπτίους υπολογίζοντας με τα όμοια τρίγωνα που δημιουργούσαν οι σκιές μίας κάθετα καρφωμένης ράβδου και των πυραμίδων, το ύψος τους.

Αγνοούν τους πλέον μορφωμένους Αιγυπτίους ιερείς που συζητώντας με τον Σόλωνα του αναφέρουν για τους προ 9000 ετών (από εκείνη την εποχή) νόμους των Αθηνών που χάθηκαν λόγω της πολυκαιρίας που πέρασε από την καταστροφή του κατακλυσμού του Δευκαλίωνος, [όπως αναφέρεται στους παγκοσμίως αναμφισβήτητης αξιοπιστίας αρχαίους συγγραφείς Πλούταρχο (Βίοι Παράλληλοι, Σόλων παρ 26) και Πλάτωνα (Διάλογος Τίμαιος, παρ 22Β, 23C, E)].

Παρόλα αυτά όμως τα οφθαλμοφανή ασύστατα ψεύδη, παρόλο του ότι ο Μ Μπερνάλ έλαβε αποστομωτική απάντηση από τη συμπατριώτισσά του, Μαίρη Λεύκοβιτς με το βιβλίο της "Όχι από την Αφρική ", η θεωρία του βρήκε απήχηση σ 'ένα μεγάλο μέρος της πανεπιστημιακής κοινότητας των ΗΠΑ.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό?

Η Μαίρη Λεύκοβιτς εξηγεί: «Μία συνάδελφός μου από το Τμήμα Ισπανικών Σπουδών μου είπε χαρακτηριστικά:« Ακόμη και αν οι ισχυρισμοί τους (των Αφροκεντριστών) δεν είναι αλήθεια, δεν πειράζει, γιατί αυτή θα έπρεπε να είναι η αλήθεια » ! Κι ο κόσμος υποστηρίζει: «Θέλουμε οι ιθαγενείς να απελευθερωθούν, και συνεπώς οτιδήποτε εξυπηρετεί αυτό το σκοπό είναι σωστό». Και απαντώ: «Σαφώς. Αλλά τότε δεν πρόκειται για ιστορία αλλά για μυθιστοριογραφία »". Η επιστημονική ιστορική εντιμότητα, σε τέτοιες περιπτώσεις απαιτεί τουλάχιστον παράθεση όλων των απόψεων, γεγονός που δυστυχώς δεν υπάρχει σήμερα στο βαθμό που θα έπρεπε. Άλλες φωνές αποσιωπούνται για να δοθεί η εντύπωση της μίας και μοναδικής επιστημονικής αλήθειας.

Γι 'αυτό εδώ, εκτός από την περίπτωση της Μ. Λεύκοβιτς θα παρατεθούν και άλλες απόψεις αντίθετες της θεωρίας του Αφροκεντρισμού του Μ. Μπερναλ, όπως εκείνη του επίσης Εβραίου γλωσσολόγου, συγγραφέως και ερευνητού της αλήθειας Joseph του Ισαάκ Μπέντζαμιν Jahuda Ιεζεκιήλ.

Τι μας λέει λοιπόν αυτός? Το 1982, μετά από 30-ετή μελέτη του, εξέδωσε ένα βιβλίο με θέμα «Τα εβραϊκά είναι Ελληνικά» (στα εβραϊκά είναι η Ελλάδα) με το οποίο επιστημονικά και αδιάσειστα απέδειξε ότι όχι μόνο το 90% τουλάχιστον του εβραϊκού λεξιλογίου έχει Ελληνική προέλευση (πιστεύοντας ότι αν συνέχιζε την έρευνα θα έφθανε στο 100%), αλλά και ότι «... οι Εβραίοι ήσαν Ασιάται Έλληνες ...», όπως και ότι και τα Αραβικά είναι Ελληνικά. [Παρατίθεται ενδεικτικά πίνακας από το βιβλίο του J. J . με τα Εβραϊκά (αριστερά), Ελληνικά (μέσον) και Αραβικά (δεξιά) γράμματα, με την προφορά τους στην κάθε γλώσσα].

Όμως υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα γι 'αυτούς τους «επιστήμονες» (Αφροκεντριστές) , που τους πανικοβάλουν όταν τους ζητηθεί να τα απαντήσουν: Γιατί αφού ο πολιτισμός ξεκίνησε από την Αφρική, δε βρέθηκε σ 'αυτήν καμία αρχαία πόλη, κανένα άγαλμα, κανένα αρχαίο σύγγραμμα? Μόνο Τοτέμ άγριων (πολλές φορές ανθρωποφάγων) φυλών ευρέθηκαν. Γιατί οι Λέμπα παρέμειναν Λέμπα ενώ οι Έλληνες μέχρι σήμερα πρωτοπορούν σε όλες τις επιστήμες?

Τα σκελετικά ευρήματα ανθρωποειδών (πχ «Άνθρωπος του Νεάντερνταλ» 35000 ετών που η μοριακή βιολογία με έρευνα του DNA απέδειξε ότι δεν ήταν έμφρων άνθρωπος) ή πιθηκοειδών (πχ Αυστραλοπίθικος ο Αφρικανός 6.000.000 ετών) που βρέθηκαν ανά τον κόσμο ούτε ηλικιακά δε μπορούν να συγκριθούν με τα αντίστοιχα ανθρωπολογικά του Ελληνικού χώρου [πχ αρχάνθρωπος Πετραλώνων (Homo Sapiens Archaik) 750 - 800,000 ετών (ανακοίνωση Άρη Πουλιανού Μάιος 81), απολιθωμένα οστά όρθιου ανθρώπου 11.000 000 ετών Τριγλίων Χαλκιδικής {Homo erectus Trilliesis θεωρείται πρόγονος του «Επιδέξιου ανθρώπου» (Homo habilis) και πατέρας του « Έμφρονος ανθρώπου» (Homo Sapiens)}].

Τα αρχαία μαρμάρινα καλλιτεχνήματα που κοσμούν όλα τα μουσεία του κόσμου μόνο ελληνική σφραγίδα φέρουν, είτε ως κατασκευή είτε ως τεχνοτροπία. Οι εκατοντάδες αρχαιολόγοι που ανασκάπτουν την Αφρικανική ήπειρο ίσως αιώνια θα προσπαθούν να ανακαλύψουν κάτι που να δικαιολογήσει τα έξοδα της εκεί παρουσίας τους, τη στιγμή που καθημερινά ακόμα και στην τύχη και στα πιο απίθανα μέρη εδώ στην πατρίδα μας ανακαλύπτονται αρχαιότητες που επισφραγίζουν την πρωτοπορία και το μεγαλείο της Ελλάδος, της πατρίδος για την οποία ακόμη και οι μεγαλύτεροι φυλετισταί (ξεν. Ρατσισταί) και αποδεδειγμένοι εχθροί της που άδικα, ύπουλα και άνανδρα την πολέμησαν, όπως ο Α. Χίτλερ σε μυστικές συνομιλίες (με τους στρατηγούς του) ή επίσημες καταγραφές, ομολόγησαν: «Αν χρειαστεί να αναζητήσουμε εδώ στην Ευρώπη τους προγόνους μας, θα έλεγα αδίστακτα, ότι είναι οι Έλληνες». (Αρχεία Βίλχεμστράσσε,, εφ. Απογευματινή 20/5/65) και «Το μέλλον της ανθρωπότητας βρίσκεται στο συνδυασμό της Γερμανικής τεχνολογίας με το Ελληνικό πνεύμα». (Από το βιβλίο του «Ο Αγών μου» - «Mein Kamph») _. Από το βιβλίο του Ι. Jahunta «Τα Εβραϊκά είναι Ελληνικά» (στα εβραϊκά είναι η Ελλάδα) που επιστημονικά και αδιάσειστα απέδειξε ότι τα Εβραϊκά και Αραβικά είναι Ελληνικά.

2007 ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΜΗΝΑΡΧΟΥ (Ι) Ι. ΚΟΥΡΑΤΖΟΓΛΟΥ ΅